Profile Category: Rector

Home » Rector
Profiles

Sadik Krasniqi

Prof. Dr. Sadik Krasniqi – drejtor i shkollës NYSS Profesor Krasniqi ka punuar si mësimdhënës në shkollën fillore dhe të mesme në Vushtrri. Në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe të Sportit ka punuar si mësimdhënës që nga viti 1980. Profesor Krasniqi ka doktoruar pranë Universitetit të sporteve të Tiranës në temën: “Ndjeshmëria Ritmike në funksion...