Nxënës i ardhshëm

Një plan katërvjeçar

i fokusuar në të ardhmen tuajApliko!
Future StudentsA four-year planfocused on your futureApliko!
Future StudentsA four-year planfocused on your futureApliko!

Mirë se erdhet në New York School of Science in Kosova

Picture
Shkolla “New York School of Science in Kosova” (NYSS) është institucioni i parë arsimor parauniversitar në Kosovë i specializuar në shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë (STEM). Programi i shkollës së mesme të lartë NYSS është përpiluar sipas modeleve të pesë shkollave të mesme të larta të specializuara për STEM, elitare në New York, të themeluara e të menaxhuara nga Departamenti i Arsimit i Qytetit të New York-ut.
Këto shkolla janë themeluar për të tërhequr nxënësit më të talentuar, me prespektivë në shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë. Nga këto shkolla të specializuara e elitare të New York-ut, kanë dalë mbi dhjetë nobelistë, prej të cilëve tetë nga shkolla “The Bronx High School of Science”.

Risitë në shkollë

Picture

Partnerët tanë

Bëhu pjesë e New York School of Science in Kosova