Licencimi / Akreditimi

Picture
New York School of Science in Kosova është licencuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit. Gjithashtu, New York School of Science in Kosova është në proces aplikimi për t’u akredituar nga COGNIA.
Picture

Na kontaktoni