Stafi

Fakulteti ynë përbëhet nga profesionistë dhe shkencëtarë me ekspertizë në mësimdhënie dhe përpjekje shkencore. Në disiplinën STEM, të gjithë instruktorët tanë kanë tituj shkencorë të mjekëve dhe janë profesionistë të përkushtuar.
Picture

Mësimdhënësit tanë

Armend Shabani

Armend Shabani is an Assistant Professor of Mathematics at the University of Prishtina.

Driton Qehaja

Driton Qehaja has a doctor title from Vienna University of Economics and Business Administration, WU-Wien, Austria.

Yllka Simnica

Yllka Simnica is a flutist from Prishtina, Kosova.

Arianit Buçinca

Arianit Buqinca, since 2016, is a full-time scientific researcher (Prof. ass.) at the Institute of Albanology – Prishtina, on the...

Gazmend Bërlajolli

Gazmend Bërlajolli received his Bachelor Degree in Linguistics from University College London, United Kingdom and his Master’s Degree in Linguistics from...

Ertan Bikliqi

Ertan Bikliqi holds an MA in English Language, with the main focus on ELT. He is CELTA certified teacher of...

Artan Berisha

Artan Berisha has been working as a part-time teaching assistant at the Faculty of Mathematics and Natural Sciences since 2006....

Fatos Morina

Fatos Morina is an experienced software engineer with many years of experience working on the full life cycle of software development. He...

Betim Sherifi

Betim Sherifi Was born on July 8th, 1991 Gjilan. He has studied his bachelor studies at the University o of...

Ilir Kastrati

Ilir Kastrati is professor at gymnasium “Xhavit Ahmeti” in Gjilan. He has completed two master degrees, more precisely as Master...

Naime Hoxha

Psychological Counselor

Naime Hoxha is a clinical psychologist working with gifted students and their families in Kosovo. Naime has been active in the...

Rrahman Ferizi

Rrahman Ferizi is an Assistant Lecturer of Biology and Genetics at the Faculty of Medicine,University of Prishtina. He received his...

Erion Hamiti

Erion Hamiti received his Bachelor Degree in Mathematics from the University of Prishtina. He is currently working on his Master...

Qenan Maxhuni

Qenan Maxhuni is an Assistant Professor of Biology at the College of Medical SciencesRezonanca. He received his Ph. D. in...